Vandaag een terugblik in film op een bijzonder OV-jaar. Na jarenlang bouwen was de Noord/Zuidlijn eindelijk klaar, vond er een complete verandering van het lijnennet in de regio Amsterdam plaats en in december werd de renovatie van de Oostlijn afgerond. In het onderstaande filmpje van 3,5 minuut hebben we deze en nog veel meer highlights van 2018 achter elkaar geplaatst op het ritme van de muziek. Kijk en geniet je mee?

Doe mee met de conversatie

10 reacties

  1. Echt weer een pracht filmpje, Ergens wordt ik weer emotioneel van dat  de jaren van de interssante ontwikkelingen van de bouw van die prachtige noord/zuid lijn nu geschiedenis is. Ook is het jammer dat veel bekende volgers zoals d’ouwe vos chortlist, en andere veel voorkomende namen in die jaren nu ook geschiedenis is. Ik zit maar steede te denken wie is die meneer ook alweer die heel kort in dit filmpje te zien is ha,ha.

    We hebben veel filmpjes gezien in al die jaren van de bouw, maar ik vind het filmpje tijdens het boren van het verplaatsen van een boorschild met de prachtige muziek van Daft Punk nog het meest geslaagd. Dit moois maken we echt nooit meer mee, ook al zou er een Oost/Westlijn komen.

  2. Mooi filmpje, zwaar traject, mooi eindresultaat. Helaas geen nieuwe metro bouwtrajecten in zicht, maar ik blijf trouwe volger … iedereen alvast een voorspoedig en gezond 2019!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *